roadtrip S.F - L.A

Så, nu är vi äntligen hemma! Det var så hemskt skön t att få sova i våra fräscha sängar här som INTE luktar rök så fort man vänder på sig osv. brrrrr. Iallafall, som Joseph skrev så valde ju vi att ta den kända kustvägen tillbaka! För det första så lyckades vi inte knappa in den på gpsen så vi packade in alla våra väskor (och påsar... haha) i bilen och knappade in Golden Gate bron som första mål! Det var en ohyggligt stor bro detdär, omg.

 

 

 

Självklart körde vi på som rediga turister, tog en miljard bilden med
självutlösare osv, kändes lite kul :D När vi sedan skulle tillbaka till bilen så var det fetaste fågelbajset någonsin på motorhuven haha, så jävla äckligt.

För att hitta rätt väg så åkte vi in till det SF som ligger på andra sidan bron, så åkte vi till en mack och köpte en karta! den var inte liten, kanske hur stor som helst.

Och när vi ändå var där så passade vi på att köpa frukost på ett litet café. Det var suuuuuuuupergott! jag tog en bagel med omelett + cappuchino och Joseph tog färsk frukt med grekisk yoghurt och hooooning.



Efter frullen och lång studering av kartan osv så fattade vi fortfarande ingenting av vägen, så vi gick in på macken igen och frågade kvinnan där inne hur vi skulle gå till väga. Hon pekade ut de tre snabbaste vägarna, men när vi förklarade att vi ville åka kust vägen så tittade hon typ oroat på oss och ba: oooh, that's a very narrow and dangerous road! You have a safe ride girls! sen pekade hon ut vart den låg och vi drog! :PPpPPpPP Så följde vi California 1 Pacifica en lång lång väg, och visst var det väldigt fint. Det tar så enormt lång tid att ladda upp bilder så tar bara upp en bild här.

Hela resan tog cirkus 12 timmar, och efter närmare nio timmar på kustvägen så orkade vi inte mer (hehehe) så vi sävngde in på vanliga motorvägen igen och åkte älskade 101 hem till L.A, uuunderbrat att vara hemma igen iallfall! Slippa allt regn och all dimma i S.F. Nu ska vi ta oss an Hollywood idag.
Tjenixen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0